Om du har svårt att hitta en julklapp till kvinnorna i ditt liv får du här några tips på vad du skulle kunna köpa till dem. På RoyalDesign kan du enkelt hitta en passande julklapp.

Till henne

Att ge bort en klocka med stilrent ur och med en rem i läder är ett säkert kort att ge bort. Välj om urtavlan ska ha detaljer i silver eller guld bara så har du en garanterad succé till julklapp. Den här klockan från Daniel Wellington går att kombinera på många olika sätt med olika remmar och urtavlan är alltid lika enkelt utformad vilket gör den till en vacker vardagsklocka som kompletterar outfitten.

En vacker ljusstake går inte att ha för många av och de här i mässing är en traditionell form från Skultuna. De passar perfekt på egen hand på hallbordet eller som en fin grupp i vardagsrummet. Passa på att köpa några vackra, handstöpta kronljus också så är presenten i hamn.

En klassisk vit vas kan mixas och matchas med andra vaser och passar perfekt till snittblommor från alla säsonger på året. Vasen från Kähler som du ser här finns i olika storlekar för att passa hemmet perfekt. Ställ den lilla inne på toaletten med några lavendelstrån i eller varför inte ha den stora som mittpunkt för matbordet med vackra arrangemang i under middagarna.

Glasunderlägg med mycket färg kan liva upp dukningen på matbordet. Detta är en praktisk julklapp att ge bort till någon som ofta sitter i soffan och avnjuter en kopp te eller ett glas vin och som är rädd om bordet.

1