Har du idétorka för vad du kan köpa till din sambo, bror, pappa eller morfar i julklapp så behöver du inte leta längre. Här kommer fyra tips på julklappar som är klassiska men som alltid går hem!

Till honom

För den matintresserade hemmakocken är ett par bra salt- & pepparkvarnar riktigt bra att ha i köket. Pepparn smakar mer när den är nymald och med de flesta pepparkvarnar kan du också ställa vilken grovhet på pepparn du vill mala. De här från Le Creuset finns i många olika färger som du kan mixa och matcha med resten av köksinredningen.

Att få ett par lyxiga manschettknappar är alltid uppskattat och också någonting som man sällan köper till sig själv. De här mässingsmanschetterna kommer från Buster + Punch och går också att matcha till deras läderarmband.

Sagaform har tagit fram dessa häftiga och spännande whiskyglasen med rundad botten som gör att glaset lutar. Komplettera med ett par whiskystenar att hålla drycken kyld med.

För den som pendlar eller tycker om att ha musik i öronen på promenaden kan ett par bra trådlösa hörlurar vara ett härligt inslag. De här hörlurarna från B&O Play är gjorda av lyxigt läder med touchstyrning och noise cancelling-funktion som gör att ljudet från omvärlden dämpas.

2