Att städa undan barnens leksaker eller annat pyssel som ligger på bord och golv är viktigt för sinnesron. Ordning och reda hemma sänker stressen och gör att du kan slappna av utan distraktioner. I denna artikel tipsar vi om förvaringslådor som både blir snygga inredningsartiklar och som städar undan småsakerna snyggt och prydligt. Trevlig läsning!

 

Förvaringslådor i plast för barnen

Lekfulla förvaringslådor i plast är perfekta att förvara barnens alla leksaker i när de lekt klart med dem. Dessa från Room Copenhagen har en lekfull design i form av LEGO-brickor och passar perfekt att förvara  just LEGO i eller andra små leksaker. Det är såklart inget fel med att ha barnasinnet kvar som vuxen heller. Dessa passar även perfekt i hyllan på det lekfulla kontoret!

förvaringslådor_akryl_plast_nomess_copenhagen_2

Fina i trä

Förvaringslådor för vuxna får gärna gå att mixa med många olika inredningsstilar. En i trä kan ha en rustik stil som den från RIG-TIG by Stelton till vänster. De kan även vara eleganta och lite mer feminina som den i mitten från Moebe. Slutligen kan de också vara runda, harmoniska och skandinaviskt avskalade som den till höger från Iittala. Vilken passar bäst hemma hos dig?

förvaringslådor_trä

Snygga och trendiga i metall till kontoret

Om du vill ha en rustik look till ditt hemmakontor kan dessa snygga förvaringslådorna från House Doctor vara alldeles rätt. Tillverkade i plåt är de hållbara och de har även handtag i metall som gör det enkelt att dra ut dem ur bokhyllan. Riktigt fina och de passar både honom och henne!

förvaringslådor_plåt_metall_kontor

Fina i transparent akrylplast för sminket

Om du vill ha bra översikt över innehållet i dina förvaringslådor och vill visa upp det är dessa i klar transparent akrylplast från Nomess Copenhagen ett utmärkt val. De passar perfekt till förvaring av smink men även annat pyssel. Mycket stilrena och eleganta!

förvaringslådor_akryl_plast_nomess_copenhagen

Ute efter någon annan typ av förvaringslådor? Kolla in hela vårt sortimentet på royaldesign.se!