Dags att hitta en julklapp till pojkvännen, pappa eller din bror? Det behöver inte vara komplicerat. Klassiska saker blir alltid bra. När man letar julklappar och presenter så gäller alltid samma sak: Kommer personen ha nytta av den och använda den eller kommer han eller hon att känna sig gladare eller stiligare med den? I denna artikel går vi igenom julklappstips för honom som kommer ge allt detta. Trevlig läsning!

 

En stilig herrklocka med läderarmband

Visst har alla en klocka på mobiltelefonen idag men det handlar inte om det. Armbandsurets dragningskraft är att det är en fantastiskt stilig och klassisk accessoar. Tillsammans med ett par schyssta solglasögon och snygga skor gör den klädseln komplett. Att den är mer lättillgänglig att kolla tiden på när du t.ex. cyklar är heller ingen nackdel. Dessa snygga herrklockor från Daniel Wellington är tidlösa och passar perfekt till både vardags som till festkläderna och finkläderna. En stilig klocka är en av de bästa julklapparna en man kan få!

herrklockor_daniel_wellington_julklapp

En fickkniv med verktyg för allt möjligt

Multiverktyg är en svaghet många av oss män har. Vi dagdrömmer alltid om att rädda dagen och förbereder oss gärna väl om tillfället skulle komma. Man känner sig lite som James Bond när man fäller upp alla möjliga verktyg ur ett enda verktyg som får plats i fickan. Möjligheterna vad man kan använda dem till är oändliga. Victorinox är kanske den mest kända tillverkaren av fickknivar och tillverkar den kända Schweiziska armékniven. Precis som armbandsklockan är den en perfekt julklapp eller present som både har stil och finess.

victorinox_fickknivar

Knivset med santukokniv och grönsakskniv

Att snöa in på saker är bara bra. Det betyder bara att man är ute efter det bästa och att skaffa sig en djupare kunskap om saker. Att bemästra vissa maträtter kan vara en sådan sak och när man gillar att laga mat så gillar man förmodligen att snöa in på olika köksknivar också. Detta knivset från Satake innehåller en santokukniv (japansk kockkniv) och en grönsakskniv av de allra bästa materialen. Handtillverkade och allt kommer de i fina träaskar och är lika eleganta att titta på som att skära och hacka med. shop shop!

knivset_santuko_grönsakskniv_satake_kuro

Stiligt skinnförkläde

Vem har sagt att man inte kan klä sig fint även i köket eller ute vid grillen? Om du hade drömmar om att vara läderlappen när du var liten så kan du i.a.f. nu klä dig med en när du lagar mat. Den fungerar dock bättre som förkläde än mantel. Le Chef skinnförkläden från Decotique är handtillverkade av fint kalvskinn i Småland, de ger ett bra skydd och är väldigt stiliga. Sköt dem rätt så kommer de hålla livet ut!

skinnförkläde_le_chef_decotique

Högkvalitativa trådlösa hörlurar och in-ears

Om det inte är köksknivar så är det definitivt ljudnörderi som gäller. Beoplay H8 on-ear trådlösa hörlurar är tillverkade av mjukt fint skinn och är perfekta att lyssna på musik hemma. När du ska ut och åka någonstans, träna eller göra något mer aktivt så är de trådlösa in-ear hörlurarna E8 ett riktigt bra val. De går dessutom att ladda on-the-go med asken som följer med. Danskarna kan ljud och design!

beoplay_h8_och_E8_trådlösa_hörlurar

Härlig badrock och handduk i mjuk frotté

Att stiga upp på morgonen kan vara motigt vissa grå och regniga dagar. Med en mjuk och varm badrock/morgonrock och handduk från Lexington så blir det lite lättare och mer behagligt. Härlig bomullsfrotté är aldrig fel, inte minst denna i marinblått.

badrock_handduk_lexington

Stilren gym bag

Gym bags är sällan särskilt stiliga men som tur är finns det undantag. Som vanligt har Lexington koll på stilen och har tagit fram Davenport gym bag i en elegant tidlös design. Klassisk sandfärg som passar perfekt till marinblått, rött, militärgrönt och vitt.

gym_bag_väska_lexington

Armband och manschettknappar

Det kan vara svårt att hitta accessoarer som passar en men Skultuna gör det enkelt. Brunt läder och mässing är alltid snyggt när det kommer till armband. När det kommer till manschettknappar kan några i silver passa perfekt. The Headlight manschettknappar pryds av ett snyggt rutigt mönster och kronan från Skultunas logotyp. Det här är riktig elegans!

armband_manschettknappar_skultuna

Hoppas du fått inspiration och lite hjälp på vägen i julklappsjakten. Om du är ute efter något annat kan även vår artikel om gåvoset vara bra att läsa. Tack för att du läst och lycka till!