Det är något speciellt med rejäl inredning, möbler och material. Saker som inte låtsas vara något de inte är. Varje träbit är unik och lämnar ledtrådar om dess ursprung i form av årsringar, härliga mönstren och vart kvistarna en gång suttit. Järn som inte lackas och lämnas med svetsfogarna blottade. När trender kommer och går är det material med karaktär som alltid står stadigt kvar. I denna artikel tipsar vi om rustik inredning som gör ditt hem lite mer genuint och äkta. Trevlig läsning!

 

Palla med träpallar när du kan skaffa en snygg låg trästol från Muubs istället

dakota_stol_teak_muubsDet blir inte mycket mer naturligt än Dakota-stolen från Muubs. Denna stol har en låg tyngdpunkt och är perfekt för att ta med ut och sätta dig i ojämna terränger som i sanden på stranden eller i mossan i skogen. Hemma blir den också trevlig när du sätter dig framför brasan.

 

När det kommer till ljuslyktor är träigt bara ett plus

wood_ljuslykta_bloomingvilleNär vi redan tagit in träet och naturen hemma så är det bara att fortsätta. Dessa trevliga ljuslyktor med och utan bark i olika träslag blir härliga att ha tända på soffbordet.

 

House Doctor vet hur man bäst återspeglar naturen och har gjort det med denna gedigna väggspegeln

pure_nature_spegel_house_doctorDenna spegeln har en härlig ram av återvunnet trä. Den ger en rustik stil oavsett om du sätter den i hallen över skänken, i sovrummet över byrån eller i vardagsrummet. En fin känsla av hav och natur.

 

Rustik inredning inspirerar till rustik matlagning. Vad sägs om denna skärbrädan från Skagerak?

skärbräda_teak_trä_skagerakNågot av det mest gedigna man kan ha hemma är en rejäl skärbräda. Denna är tillverkad av ändträ i teak från Skagerak och är just en sådan skärbräda. Tålig och härlig att kolla på. Skön att förlora sig själv i träets mönster för en stund.

 

Trä tillsammans med järn blir aldrig fel

byrå_skåp_järn_muubsMuubs fortsätter att visa vart skåpet ska stå med byrån till vänster och skåpet till höger. Opolerat järn med härliga svetsfogar gör sig utmärkt hemma i det rustika hemmet tillsammans med de andra träprylarna.

 

Med House Doctors fällbord Party är trä och järn kombinerat i ett

party_fällbord_trä_järn_house_doctorMed det här rustika matbordet från House Doctor kan du hålla i stora middagar både inomhus och utomhus. Även om bordsskivan i trä och bordsbenen är lackade så har det den rätta looken.