Ernst Kirchsteiger – En av Sveriges mysigaste personligheter. Efter det mycket populära tv-programmet Jul med Ernst i TV4 så är det många som vill ha mer av hans omisskänneliga mysfaktor. Tur är då att att han har ett eget märke med inredningsdetaljer som kan sprida lite av hans varma personlighet i ditt hem. Vi tipsar om några av favoriterna och hur de kan passa in i ditt hem. Trevlig läsning!

 

Saker som är gjorda för att skapa värme inne när det är kallt och ruggigt ute

För att uttrycka samma värme och personlighet som Ernst själv så har man destillerat ned den till material, färger och formspråk i produkterna som det går att känna igen honom i. I hans olika tv-program tar han ofta in bitar av naturen in i hemmet som kvistar, fint väderbitna och åldrade träbitar, stenar och mycket annat. Material som håller och som inte försöker dölja sin karaktär. Så vad består hans härliga produktlinje av mer specifikt?

 

Materialen & Färgerna

Läder, trä, glas, linne, juteväv, jeanstyg, galvaniserat stål, mässing, koppar, terracotta, stengods och granit. Härliga, rustika och naturliga material som ger en fin och naturlig textur och känsla i hemmet.

Färgerna består i sin tur mestadels av materialens naturliga färger, eller toner som ligger väldigt nära inpå. Vitt, ljusgrått, mörkgrått, silvergrått, svart, mässing, beige, brunt och jeansblått är några av färgerna. Mogna färger som passar den jordnära själen bra. Skandinaviskt och naturligt!

material_ernst_2

 

Formspråket

Enkla, avskalade och okomplicerade former är tidlösa och passar in i de flesta inomhusmiljöer så väl som i trädgården eller växthuset. Här känns det som att fokuset har varit att skapa produkter som är lätta att känna sig hemma med och trivas med. Harmonisk och rogivande design som sätter funktion och mys i fokus.

Några storfavoriter är Ernsts vaser i glas med ett snyggt läderband runt. Några andra härligheter är hans produkter med hans fina citat på. Poetisk och varm vardagsvisdom som endast Ernst skulle kunna komma på i stunden. Vare sig man har hans muggar, disktrasor, diskhanddukar eller något annat med visdomsorden på så framkallar de alltid ett leende när man läser dem.

glasvas_blomvas_ernst

mugg_kaffekopp_citat_ernst

mugg_kaffekopp_citat_ernst_2

förkläde_grytvante_grytlapp_ernst

förvaring_ernst

matta_ernst

 

I vilka rum passar Ernst produkter att inreda med?

När du inreder med dessa material, färger och former får du tänka ”I vilka rum är det viktigast att skapa värme och en avslappnad inbjudande känsla?”. Många av Ernsts produkter passar t.ex. utmärkt i vardagsrummet, köket och matsalen. Rum där värme och en avslappnad stil är viktigt och alltid blir uppskattat. Produktsegmentet täcker även fina bäddset och sängtextilier till sovrummet.

För att hitta det senaste från Ernst kan du klicka vidare här och utforska vårt breda sortiment med hans produkter. Tack för att du läst!