Kallt på golvet hemma? Trots en hittills snöfri vinter är det kallt, blåsigt och regnigt ute vilket kan få oss att vilja omge oss av mjuka textilier. Mjuka och snygga mattor gör det såklart mycket skönare att gå på golvet hemma i vardagsrummet, hallen och sovrummet. Därför listar vi här några av de snyggaste och mysigaste nyheterna just nu. Låt dig inspireras och hoppas du hittar något du gillar. Trevlig läsning!

 

Ryamattor & trasmattor ger värme och rustik karaktär till hemmet just nu

Ryamattor har en tjock, tät och mjuk lugg som gör dem till de mysigaste mattorna du kan lägga på ditt golv. Särskilt tacksamma att gå på om du ofta går barfota hemma. Då blir kontrasten mellan det svala hårda golvet och den varma mjuka mattan väldigt märkbar.

Trasmattor ger alltid en härlig textur till golvet men också rummet i helhet. De passar perfekt tillsammans med en naturlig och rustik inredning med mycket trä. Perfekta på ett vitmålat trägolv av äldre rustik karaktär.

 

8 heta och trendiga nya mattor just nu

 

1. Day Beni Q Matta från Day Home

Denna här är en häftig ryamatta med influenser från 70-talet. Tjock, mjuk, härligt mönster och murriga färger. Riktigt mysig!

beni_q_ryamattor_day_home

2. Janson Matta från Broste Copenhagen

Janson matta är också en ryamatta men i större format, perfekt för vardagsrummet. Denna har en något kortare lugg men ett tätare mönster. Den vita och svarta färgen gör den lite mer neutral.

janson_matta_broste_copnehagen

3. Duett All-Round Matta från Mette Ditmer

Duett All-Round fortsätter med mörka, murriga och mysiga färger men i en mer exklusiv design. Ett snett snitt i mitten på mattan delar upp färgerna snyggt.  allround_matta_mette_ditmer

4. Tan Matta från Muubs

En härligt rustik matta från Muubs i antracit med en tålig design lätt att dammsuga och göra rent. En perfekt ryamatta att ha i hallen eller bredvid sängen i sovrummet.

tan_matta_muubs

5. Jazz Matta från Muubs

Jazz matta från Muubs är en cool trasmatta med mörka strimmor av läder invävt vilket ger den en intressant egen stil. Muubs är mästerliga på rustik inredning och denna är inte ett undantag.

jazz_matta_muubs

6. Bailey Matta från Mette Ditmer

Bailey från Mette Ditmer fortsätter på designen från Duett All-Round-mattan fast i en rak istället för en sned design, vilket passar den mer rustika trasmattan väl.

bailey_matta_mette_ditmer

7. Thomas Matta från Broste Copenhagen

En neutral matta i grått. Mysig men lätt att passa in med alla inredningsstilar. Mer behöver inte sägas.

thomas_matta_broste_copenhagen

8. Angelica Matta från Fabula Living

Samma gäller Angelica från Fabula Living. En mörkare matta med härlig textur och härlig att dra fötterna mot.

angelica_matta-fabula_living

Avslutande tankar:

Mörka mysiga färger samt fluffiga och rustika textilier är hett och kommer vara det en bra tid framöver. Gör dig själv en tjänst och kolla in resten av sortimentet här. Klicka hem din favorit online hos oss på Royal Design och få fraktfritt vid köp över 499kr. Tack för att du läst!