Börjar din familj växa till sig? Dags att skaffa nya och större förvaringsmöbler och byråer. Vita byråer är tidlösa, har en stilren design och passar in i alla miljöer. Därför är de också väldigt populära. I denna artikel tipsar vi om några av de snyggaste, breda som smala för hallen, sovrummet och vardagsrummet. Trevlig läsning!
byrå_vit_decotique_a2

 

Inte bara en möbel för förvaring utan också för dekoration ovanpå

Det viktigaste är inte alltid i byrån utan ovanpå ibland. Smyckena, plånboken, husnycklarna och bilnycklarna. Det är många viktiga saker som vi ofta lägger ovanpå. Därför kan det vara bra att komplettera byrån med ett snyggt smyckeskrin, sminkspegel och förvaringslåda. Dekorativa inslag som en fin blomvas, figur eller träskulptur blir också snyggt. Eller varför inte visa upp din personlighet med en gammal kamera eller något annat fint?

byrå_vit_dekoration

 

Smala vita byråer perfekta för hallen eller badrummet

För ytorna där det ofta är smalt och trångt, som hallen är en smal och lång byrå med fyra lådor mer passande. Få plats med reflexer, cykelhjälmar, cykelpumpar, halsdukar, mössor vantar, skohorn, regnponchos och mycket mer som annars ligger och dräller.

smal_vit_byrå_hall_scherlin

 

En byrå med ekben eller helt i ek?

Vitt är typiskt skandinaviskt och avskalat precis som ek. Vad tycker du mest om? Loft byrå från Decotique finns i många olika utföranden. En i vitt med ekben eller en helt i ek? Du bestämmer!

vit_byrå_med_ekben_byrå_i_ek

 

Välj själv bordsskivan till din Loft byrå från Decotique

Vill du ge din Loft byrå lite omväxling stilmässigt? Med dessa snygga toppskivor som går att köpa till har du mycket att roa dig med. Marmorskiva i vit eller grön marmor? Eller kanske en i ljusbrunt läder eller kork? Ibland vill man ha det ena och ibland det andra. Du bestämmer!

vita_byråer_marmorskivor_korkskivor_bordskiva_i_läder

Avslutande tankar

Vill du se fler alternativ? klicka här för att se hela vårt sortiment av byråer. Tack för att du läst!