Plastmattor – de stilrena räddarna i nöden när olyckan är framme på golvet i ditt kök. Mattor som till skillnad från vanliga mattor är tillverkade och vävda av pvc-plast. Detta gör dem mycket tåliga och lätta att torka av smuts och fläckar på. Perfekt för utsatta områden som köket och hallen där fläckar och smuts på golvet annars är ett faktum. I denna artikel kommer vi titta närmare på Pappelinas otroligt populära och snygga produktsegment. Trevlig läsning!

 

 

 

Pappelina Vera

Vera är en av de första mattorna och designen Pappelina började producera. Den anses idag vara en svensk designklassiker. Ett enkelt och stilrent mönster med vita prickar i mitten får stå för det visuella intrycket. Det är frestande att bara gå på cirklarna lite som en hopphage. Se upp så att du inte ramlar och tappar maten när du går på den i köket bara. Det går dock lätt att torka av den som sagt. Mycket fin!

plastmatta_pappelina_vera_2

Pappelina Otis

Otis plastmatta har ett härligt retrosnyggt mönster med droppar. Om man har lite fantasi så kan den blåa vara vattendroppar, lemonad eller senap i mitten och hallonsaft till höger. Precis som de flesta av Pappelinas plastmattor går Otis att vända på och du får färgerna inverteras eller byter plats i mönstret – perfekt för maximalt med ombyte.

plastmatta_pappelina_otis

 

Pappelina Asta

Asta är precis som de andra en tålig plastmatta men påminner lite mer om traditionella mattor. Kanske är det för det härliga mönstret. Mönstret känns som en härlig mix av modernt och retro. Moderna ljusa färger möter honeycomb-mönster från 70-talet. Egen och mycket snygg att inreda med hemma!

matta_pappelina_asta

 

Pappelina Mono

Om du är ute en mer neutral plastmatta så är Mono ett perfekt val. Precis som namnet antyder är den enfärgad och klarar sig bra utan något mönster. Istället får de trevliga nyanserna vara i fokus här. Grått och beige passar i de flesta hallar och kök medan den turkosa är för dig som gillar lite mer distinkta färger. Riktigt trevliga!

plastmatta_pappelina_mono

Sugen på att se fler mattor från Pappelina?

Klicka vidare här till vår hemsida och utforska resten av plastmattorna. Tack för att du läst!